Frigarui la cuptor

de madi_marin in Pui, 14 Noi 2010 | 18487 vizualizari

 

E varianta cu mai putin fum ....

 

INGREDIENTE

  • 350 g piept pui taiat cubulete
  • 10 ciupercute potrivite proaspete
  • 1 ardei gras mic rosu
  • 1 ardei gras mic verde
  • 1 ceapa mica
  • condimente pentru carnea de pui
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui la cuptor:

Ardeii se taie bucati potrivite, ca si ceapa. Ciupercile se curata si li se rup piciorusele. Palariile se taie in sferturi.

Carnita se unge cu putin  ulei, apoi se presara cu condimente.

Pe belete de frigarui unse si ele cu ulei se alterneaza bucatele de carne cu ardei, ceapa si ciuperci. Cand sunt gata se dau cu un praf de piper si se pun in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei. Se da tava la cuptor la foc potrivit. Frigaruile se intorc din cand in cand pana sunt gata.

Noi am servit cu piure si salata de muraturi asortate.

TIPS-URI

1

Se pot pregati pe gratarul cu carbuni sau pe aragaz in tigaia grill.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

21.11.2010, 17:54

chiar ma intrebam odata daca se pot face frigarui la cuptor.........uite ca am gasit raspunsul la tine..................arata grozav de bine..................

madi_marin 1

21.11.2010, 18:14

Medi....ma bucur ca ti-am fost de ajutor....

zaharia_mihaela2005 1

17.12.2010, 22:42

super frigaruile trebuiesc incercate ca de mult tot zic sa fac si le aman mereu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ficăţei