Intii si intii punem trei betisoare pentru frigarui in apa rece. Apoi luam cite o bucata de piept de pui, o asezam pe hirtie de copt sau pelicula transparenta, acoperim si batem usurel cu ciocanul pentru snitele, ca sa obtinem feliutele destul de transparente...
Separat taiem cit mai marunt patrunjelul, busuiocul, usturoiul (curatat), le punem intr-un castronel, adaugam un pic de sare, piper macinat si o lingura de ulei. Amestecam bine ingredientele cu care vom aromatiza feliile de piept de pui, ungem bine piepturile, adaugam deasupra feliutele de sunca presata, pe care eu le-am batut un pic cu ciocanul, (putem inlocui sunca cu feliute subtirele de kaiser).
Acum rulam cit de strins putem feliile de piept, vom obtine rulade micute, pe care le taiem cam de trei centimentri, apoi cu partea cu umplutura in partea de sus/jos, bagam betisoarele pentru frigarui in bucatelele rulate, iar cu pensonul muiat in ulei, ungem frigaruile pe toate partile. Le asezam pe gratarul infierbintat bine si invirtim pe toate partile, pina carnea va fi prajita pe gustul nostru.
Servim frigaruile calde, ca felul doi.