Frigarui de pui cu legume

de Sim0na in Pui, 21 Mar 2012 | 3784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr marinat:
  • busuioc
  • rosmarin
  • patrunjel uscat
  • boabe de mustar
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 1 ceapa
  • zeama de la o lamaie
  • ptr frigarui:
  • 1 piept de pui
  • 3 cepe rosii mai micute
  • 3 rosii lunguiete
  • 1 ardei gras verde
  • betisoare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu legume:

Am pregatit marinata amestecand toate ingredientele cu bucatile de carne taiate potrivit. Am lasat la marinat cca 15 ore (de seara pana a doua zi la pranz).

Am pregatit legumele ptr frigarui, pe care le-am taiat, si m-am apucat de tras in teapa legumele si carnea alternand dupa cum mi-au venit la mana.

Le-am pus pe gratar unde le-am lasat 1 ora, intorcandu-le pe toate partile, pana s-au rumenit frumos.

Asta-i rezultatul final. Noi i-am servit cu cartofi prajiti si cu salata de rosii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Altfel de snitele de pui