Frigarui de miel pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

de madi_marin in Oaie, 16 Apr 2016 | 4071 vizualizari

COMENTARII (14)

Constelatialeu 1

16.04.2016, 22:23

Maine vin la Ploiesti, asa ca vreau vreo 10 pentru inceput..

diaconta 1

16.04.2016, 22:23

Mancare buna a facut soata mea
Imi era dor de tine pe aici

Rocsi 1

16.04.2016, 22:29

Ce simpatice sunt outele din decor!

MotanLaOale 1

16.04.2016, 23:11

jolygina 1

16.04.2016, 23:19

Mama numai miel pe aici

Rahela Velicu 1

17.04.2016, 23:21

Gherca Daniela 1

18.04.2016, 08:20

buni, buni!

simona72 1

18.04.2016, 10:54

Big like!

Merisor 1

18.04.2016, 20:16

Am fost si eu tentata sa fac, dar am avut un miel asa de mic, ca n-am stiut ce sa fac mai intai

mirela0911 1

18.04.2016, 20:32

Astea cu siguranta mi-ar placea!

laura_n 1

19.04.2016, 10:28

Delicioase!

dantes 1

14.06.2021, 09:02

Gustoase!

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 10:49

mihaelar63 1

14.06.2021, 17:58

Bune frigarui !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de berbecut cu rozmarin