Frigarui cu pui si vinete

de Ancutsa in Pui, 1 Iul 2018 | 3444 vizualizari

 

Îmi plac mult frigăruile cu carne şi tot felul de legume. De data aceasta, am pregătit frigărui cu pui marinat în bere, vinete, ardei şi ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 100 g ciuperci
  • 3 ardei graşi
  • 1 vânătă
  • 1 pahar cu bere
  • Sare, după gust
  • 1 linguriţă amestec de condimente: cimbru, oregano, boia dulce, cimbrişor, rozmarin.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu pui si vinete:

 

Se pârlesc pulpele de pui, se spală, se îndepărtează pielea şi se taie cubuleţe. Se pun într-un vas, la marinat, cu bere, sare, după gust şi mirodenii,pentru 30 de minute.

Se spală vânăta, se decojeşte şi se taie în bucăţele mici, curăţând seminţele.

Se spală ardeii şi se taie fâşii mai groase.

Se dau frigăruile prin apă rece, se înfing bucăţile de pui, alternând cu legumele şi se rumenesc pe grătarul electric aprox 30 de minute, 8 frigărui (atât au încăput pe grătarul meu). În total, am obţinut 16 frigărui.

 

Timp de pregătire: 40 min

Timp de gătire: 60 min

Porţii: 4

 

Poftă Bună!

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/frigarui-cu-pui-si-vinete.html


Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu pui si vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui glazurat cu miere