Frigarui cu pui si legume

de Andra_Constantinescu in Pui, 12 Aug 2015 | 3245 vizualizari

 

Sotului meu ii place foarte mult carnea si acum, ca sa ma scuteasca de fumul inecacios de la gratar, mi-a cumparat unul electric, pe care il pot folosi si in casa. Vi-l recomand cu mare drag.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe dezosate;
  • o ceapa;
  • un ardei kapia;
  • 10 rosii cherry;
  • sare;
  • o lingurita de Fuchs "Fix pentru Gratar";
  • 5 bete pentru frigarui.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu pui si legume:

Se spala carnea, se taie bucatele patratoase, se pune intr-un castron si se adauga sare si Fuchs "Fix pentru Gratar" si se amesteca.

Se curata ceapa de foi, se spala si se taie in bucati mari.

Se taie ardeiul pe jumatate, se indeparteaza cotorul si semintele, se spala, apoi se taie bucatele patratoase.

Se spala rosiile cherry.

Se ia cate un bat pentru frigarui si se pune carnea, alternand cu legumele.

Pentru gratarul electric, se pune 1 l apa in tava, apoi se baga stecherul in priza si se aprinde, lasandu-l 2-3 minute sa se incalzeasca, apoi se pun frigaruile si se rumenesc pe toate partile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui