Frigarui cu orez

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2010 | 5083 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 ceasca orez alb cu bob rotund

patrunjel verde

unt

3 linguri de pesmet

3 linguri de parmezan

condiment mix legume Secretul Gustului

pentru ornament,- frunze de telina si rosii

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu orez:

Se fierbe orezul in apa cu sare pana devine pufos.Se adauga putin unt si patrunjel fin tocat. Se amesteca si se lasa sa se raceasca. Trebuie sa va iasa un orez lipicios. Formati bile maricele din orez pe care le tavaliti apoi prin pesmet amestecat cu condiment Secretul Gustului de legume si parmezan. Incingeti Doubletta si puneti bilele in ea intorcandu-le din cand in cand. Se servesc reci, infipte pe bete de bambus cu felii de rosie si frunze de telina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu orez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Rocsi 1

15.05.2010, 13:19

nadina73 1

15.05.2010, 13:38

super bine dar sincer fara furculitenici o problema am pus eu ,super arata,felicitari mariana

epurasha2bb 1

17.05.2010, 09:43

multumesc fetelor! multumescnadina de furculite!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]