Frigarui aromate Tandoori

de simona72 in Curcan, 1 Feb 2013 | 3741 vizualizari

 

Pt cei care iubesc mirodeniile... reteta originala este mai complexa, dar eu am adoptat-o la stilul meu si la ceea ce aveam in casa.

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan sau un piept de pui
  • ciuperci
  • un pahar de iaurt gras
  • o lingurita seminte de coriandru
  • o lingurita seminte de chimen
  • o lingurita sare
  • o ceapa mica rosie
  • 2 catei usturoi
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • o jumatate de lingurita de piper macinat
  • o jumatate de lingurita de ghimbir macinat de la plic
  • o lingura de ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui aromate Tandoori:

Carnea de curcan spalata si curatata de pielite, la mine au mai ramas, o taiem in cuburi nu prea mari dar nici mici, sa le putem pune pe un bat pt frigarui. Ciupercile le spalam si pe ele, iar daca sunt prea mari le taiem in jumatate. Facem o marinata din iaurt, lamaie, ulei, ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit, semintele de coriandru si chimen pisate in mojar, sare, piper, ghimbir pudra, toate acestea le amestecam si le lasam putin la frigider pina pregatim frigaruile.

Carnea de curcan (putem folosi si o altfel de carne frageda:pui,etc) taiata bucatele o bagam pe betele de frigarui si alternam cu bucati de ciuperci. Cind le-am terminat pe toate pe care le avem, punem marinata pe care am facut-o peste frigarui. Le lasam la frigider citeva ore, se pot lasa si peste noapte, iar apoi le frigem intr-o tigaie gril bine incinsa. Inainte de a le pune in tigaie le scuturam putin de surplusul de marinata. Ies si mai bune facute afara in aer liber la gratar. Maninci de te lingi pe degete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui aromate Tandoori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

01.02.2013, 23:57

Mmmm ce gustoase!

MotanLaOale 1

02.02.2013, 10:01

diana_k 1

02.02.2013, 20:27

cred ca au fost foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu ficatei si inimi de curcan