Friganele cu gem de fructe de padure

de janet in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2010 | 4429 vizualizari

 

Un preparat ce merge foarte bine la mic dejun ,linga o cana de lapte.Eu am facut pentru 3 persoane.

 

INGREDIENTE

  • -6 felii de piine
  • -2 oua
  • -150 ml lapte
  • -pesmet
  • -gem de fructe de padure{fragute si zmeura}
  • -ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu gem de fructe de padure:

Punem intr-un bol ouale si laptele,amestecindu-le bine .Pesmetul ,il punem pe o farfurie.Feliile de piine le ungem cu gem si le lipim cite doua.
Asa lipite ,le trecem prin amestecul de lapte si oua si apoi le impesmetam.Le prajim in uleiul incins cit 2 minute pe fiecare parte. Sint minunate ,dimineata......deja ziua ni se pare mai frumoasa!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu gem de fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

23.05.2010, 21:47

janet 1

25.05.2010, 11:52

Sa stii ,Nadin ca pina cum nici eu nu am mai facut,dar am gasit intr-o carte mai veche si am incercat ,sint foarte faine,pesmetul face o crusta crocanta la suprafata ,in mijloc este moale ,combinatia este perfecta!

janet 1

25.05.2010, 11:52

Multam,Rocsi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive friganele la cuptor cu branza