Friganele

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2013 | 3590 vizualizari

 

daca aveti painica ramasa din ziua anterioara, preparati rapid niste friganele pentru micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de paine mai veche de o zi
  • ulei pentru prajit
  • 2 oua
  • 50 ml lapte
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Decupam painea cu ajutorul formelor de biscuiti.

Amestecam ouale cu laptele,condimentam.

Incingem uleiul intr-o tigaie, trecem feliile de paine prin oul batut si le prajim la foc potrivit pana capata culoare frumoasa, aurie.

Le scoatem pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces.

 

TIPS-URI

1

se servesc cu legume proaspete, diferite tipuri de branza sau cascaval si suc de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca pentru mic dejun, cu foi de placinta