Friganele

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 6019 vizualizari

 

Daca am facut mancara de mazare a fost obligatoriu sa fac si friganele.

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • 500ml lapte
  • 2 oua
  • 1 lingura zahar
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Franzela se taie felii potrivite.

Ouala se bat bine cu un praf de sare intr-un casrton.

Laptele se amesteca cu zaharul.

Uleiul se pune intr-o tigaie antiaderenta si se incinge.

Feliile de paine se inmoaie in lapte se scurg putin, se trec prin oul batut si se pun la prajit in uleiul incins.

Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se pot servi si ca desert pudrate cu zahar vanilat.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paine in ou