Fricando cu ciuperci

de Sidy in Vita, 14 Sep 2010 | 6314 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6oo g pulpa vitel
  • 3 rosii
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa
  • 1 borcan ciuperci taiate
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri sos de soia
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fricando cu ciuperci:

Carnea se taie in bucatele potrivit de mari iar legumele se taie in fasii.

Se pune la incalzit uleiul si se calesc legumele pina devin sticloase. Se adauga carnea imvartind mereu pina isi schimba culoarea.
Adaugam o cana cu apa , pasta de ardei, cimbrul, sare si piper si lasam sa fiarba acoperit.Daca sosul scade prea tare si carnea nu este fiarta mai adaugam apa pina cand este fiarta carnea. Adaugam ciupercile taiate si lasam sa mai dea cateva clocote.

Se serveste cu piure de cartofi, orez sau mamaliguta, alaturi de o salata.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fricando cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

14.09.2010, 10:49

imi place si vreau

maria_claudia 1

14.09.2010, 12:17

chiar daca eu nu mananc carne de vtiel de la tine parca as gusta o bucatica mica ca arata prea bine

nadina73 1

14.09.2010, 12:23

mama ce combinatie grozava super imi place vrea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de vita cu ardei si ciupercute