Fresh de fructe- un pahar de sănătate

de ionix in Bauturi, 7 Dec 2010 | 10172 vizualizari

 

nu apar toate fructele în poză pentru că am adaugat pe parcurs, în funcţie de gust...
este un suc extrem de bun.... perfect pentru corpul tău... mult prea simplu şi bun.

 

INGREDIENTE

  • 3 mere
  • 2 morcovi
  • 4 mandarine 
  • o portocală
  • o felie de lămâie
  • cuburi de gheaţă
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fresh de fructe- un pahar de sănătate:

Merele se spală bine, se taie felii şi se aruncă cotorul.

Potrocala şi mandarinele se curaţă de coajă şi se face felii.

Morcovii se curăţă de coajă şi se taie felii pe lung.

Toate acestea se dau prin storcătorul de fructe, alternativ.

Punem în pahar cu puţină gheaţă şi servim.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fresh de fructe- un pahar de sănătate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

ionix 1

08.12.2010, 13:48

vă mulţumesc pentru aprecieri....

MIUTA 1

08.12.2010, 14:00

Foarte bun si noi facem sucuri in casa,felicitari 5 furcu

ionix 1

08.12.2010, 14:08

Miuta, şi noi facem des sucuri în casă... dar asta mai mult iarna... mulţumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bautura pentru iarna