Franzelute umplute cu ciuperci

de nadina73 in Mancaruri de post, 11 Iul 2010 | 11167 vizualizari

 

o mancare de post grozav de buna ....................si de ce nu merge grozav si in alte zile cu smanatana............

 

INGREDIENTE

  • 3-4 franzelute mai mici
  • 300 g ciuperci champinion
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • sare ç
  • 3-4 dinti de usturoi pisat
  • piper
  • patrunjel verde
  • margarina
  • `pasta de tomate 1 canita
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzelute umplute cu ciuperci:

Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei apoi se pun bucatele de ardel rosu .

Ciupercile se curata, se taie bucatele mici apoi se pun peste ceapa calita cu ardei se pune sare,piper,usturoiul pisat si patrunjel verde tocat

se lasa pana scade apa,Daca lasa prea multa apa se pun la scurs

Franzelutelor li  se taie un capacel de sus apoi se scobesc bine de miez dupa care se pun intr-un vas de yena sau o tava unsa bine cu margarina flora(eu sincer nu sant adepta margarinei dar in zilele de post mai iau flora)apoi se pune putin margarina flora in franzeluta dupa care se pune cu lingura din compozitia de ciuperci .

Rosiile se taie feliute  apoi se pune peste compozitia de ciuperci pe franzeluta dupa care se pune capacul la franzeluta se unge bine cu margarina flora pt a nu se usca prea tare apoi se presara patrunjel verde tocat si pasta de tomate

Se da vasul la cuptor pentru 15 minute la 160 grade

Este foarte bun si gustos si merge foarte bine si pt impachetat la serviciu sau pt o cina cu smanatana sau ...................merge grozav si in alte zile nu numai in cele de post  cu putine modificari este grozav de bun,atat cald cat si rece

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzelute umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu linte si ciuperci