o mancare de post grozav de buna ....................si de ce nu merge grozav si in alte zile cu smanatana............
Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei apoi se pun bucatele de ardel rosu .
Ciupercile se curata, se taie bucatele mici apoi se pun peste ceapa calita cu ardei se pune sare,piper,usturoiul pisat si patrunjel verde tocat
se lasa pana scade apa,Daca lasa prea multa apa se pun la scurs
Franzelutelor li se taie un capacel de sus apoi se scobesc bine de miez dupa care se pun intr-un vas de yena sau o tava unsa bine cu margarina flora(eu sincer nu sant adepta margarinei dar in zilele de post mai iau flora)apoi se pune putin margarina flora in franzeluta dupa care se pune cu lingura din compozitia de ciuperci .
Rosiile se taie feliute apoi se pune peste compozitia de ciuperci pe franzeluta dupa care se pune capacul la franzeluta se unge bine cu margarina flora pt a nu se usca prea tare apoi se presara patrunjel verde tocat si pasta de tomate
Se da vasul la cuptor pentru 15 minute la 160 grade
Este foarte bun si gustos si merge foarte bine si pt impachetat la serviciu sau pt o cina cu smanatana sau ...................merge grozav si in alte zile nu numai in cele de post cu putine modificari este grozav de bun,atat cald cat si rece