Franzelă umplută

de Panacris in Sandvisuri, 26 Oct 2014 | 10688 vizualizari

 

Tot am căutat un nume pentru această rețetă;) În final am găsit denumirea ideală;) De fapt adevărul gol goluț;)

 

INGREDIENTE

  • franzelă 1 bucată,
  • cașcaval cca. 12 felii,
  • mușchiuleț afumat cca. 12 felii,
  • ciuperci champignon cca. 6 bucăți,
  • ulei de măsline,
  • sare aromată a la Panacris,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzelă umplută:

Franzela se feliază, apoi se stropește cu ulei de măsline. Feliile de cașcaval, șuncă și ciuperci se așează alternativ între feliile de pâine. După ce s-a umplut franzela, se dă la copt într-o tavă termorezistentă la căldură cca. 30 de  miniute la 150 grade. Simplu, sățios și gustos! ;) P.S.Bonus, am mai adăugat câteva ciupercuțe, asezonate cu sare aromată al al Panacris, ulei de măsline și parmesan ;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzelă umplută" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]