Franzela cu costita, cascaval si masline

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2011 | 10204 vizualizari

 

Inspirat de Sidy dar facut cu ce aveam prin frigider. Mi-a parut rau ca am folosit o franzeluta mica deoarece a iesit foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • 300g cascaval
  • 200g costita
  • 50g unt
  • 3 oua
  • 4linguri smantana
  • 10 masline fara samburi
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzela cu costita, cascaval si masline:

Se unge o tava de chec cu unt din abundenta.

Se taie franzela felii dar nu pana jos si se aseaza in tava.

Costita si cascavalul se taie felii subtiri si se introduc intre feliile de franzela.

Maslinele se taie marunt si se amesteca bine cu smantana, busuiocul si ouale.

Se potriveste de sare si piper si se toarna peste franzela.

Tava se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute pana se fac ouale si se rumeneste .

Se taie felii si se serveste.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzela cu costita, cascaval si masline" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paparaie cu salam si cascaval