Foietaj din aluat cu gem de caise

de Tabita _ in Dulciuri, 10 Mar 2013 | 7848 vizualizari

 

Un desert rapid si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • 50 g gem de caise (cateva linguri)
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj din aluat cu gem de caise:

Se scoate aluatul din frigider si se lasa la temperatura camerei minim 30 de minute. 

Se incinge cuptorul la 190°.

Se taie in patrate, se pune cate o lingurita de gem in fiecare patrat si se unesc colturile la mijloc.

Punem foietajul in tava tapetata cu hartie de copt si o introducem in cuptor pentru 15 minute, pana capata o culoare aurie.

Scoatem tava din cuptor si pudram cu zaharul pudra cat e  inca fierbinte.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate inlocui gemul de caise cu orice gem aveti prin casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj din aluat cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Tabita _ 1

11.03.2013, 13:45

Diana

Rocsi 1

11.03.2013, 14:32

Servesc si eu!

Tabita _ 1

11.03.2013, 15:15

Te rog, Rocsi. Poti sa le iei pe toate.

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu magiun de prune