Foietaj cu salam si ketchup

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2011 | 9511 vizualizari

 

Navigand prin lumea virtuala a retetelor am descoperit un aperitiv spectaculos de simplu, rapid si cu mare efect la musafiri!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • ketchup 50 ml. (eu am folosit ketchup facut in casa)
  • salam 100 gr.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu salam si ketchup:

Foietajul se taie in doua, asta daca nu este deja gata portionat! Se unge prima foaie cu ketchup, se aseaza feliile de salam. Se acopera cu a doua foaie de foietaj, se taie cu rola de pizza, fasii de 10 cm lungime si 3 cm latime. Se iau bucatile se rasucesc usor si se aseaza in tava tapetata cu foaie de pergament. Se pun la cuptorul incins in prealabil, ptr cca. 15 minute la 250 grade. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu salam si ketchup" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj-spirala