Aperitiv

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2012 | 3799 vizualizari

 

poza o am mai demult dar uitasem sa o postez...reteta s-a ''nascut'' fiindu-mi lene :) de a mai face placinta din aluatul de foietaj...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • parmigian
  • salam
  • 1 ou ptr uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv:

Foietajul se dezgheata la temperatura camerei. Salamul se taie felii foarte subtiri si se aseaza peste foietaj. Deasupra presaram parmigian. Se ruleaza si se taie felii. Se ung cu ou batut. Se pun intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si se dau la cuptorul incalzit in prealabil la foc potrivit pina ce se prinde o crusta, in jur de 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

09.08.2012, 17:57

mamaieelena 1

09.08.2012, 19:35

ce bun si imi place cum a iesit

laura_n 1

12.08.2012, 17:37

foarte gustoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu salam si ketchup