Foietaj cu rahat

de Valclaudia in Dulciuri, 6 Feb 2016 | 15395 vizualizari

 

Un desert la care se folosesc doar trei ingrediente,care se prepara usor si destul de repede.

 

INGREDIENTE

  • 800gr. foietaj din comert
  • 200 gr. rahat
  • 50 gr. zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu rahat:

Lasam aluatul foietaj sa se dezghete la temperatura camerei.

Desfacem foietajul pe masa de lucru, taiem patrate de marimea dorita.

Rahatul se taie fasii de marimea diagonalei patratelor de aluat.

Asezam pe diagonala fasiile de rahat,apoi unim capetele opuse,vezi foto.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Tapetam tava cu folie de teflon sau hartie de copt.

Asezam rulourile in tava cu spatiu intre ele, dam la cuptor pana se umfla si se rumenesc frumos.

Cand sunt coapte le scoatem din tava pe un platou si le pudram cu zahar farin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Catalina L 1

07.02.2016, 10:20

bun bun

elucubratiiculinare 1

07.02.2016, 13:23

ce bune.....

MotanLaOale 1

09.02.2016, 09:30

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]