Foietaj cu piept de curcan si legume

de AndreaE in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2014 | 3659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg piept curcan
  • 1 pachet foietaj
  • 3 morcovi medii
  • 1 ardei capia
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 dovlecel
  • pastarnac verde
  • 1 buc mozzarella
  • sare, piper , oregano, busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu piept de curcan si legume:

Am fiert pieptul de curcan , apoi l-am taiat cubulete. Legumele le-am taiat cubulete si le-am pus la fiert cca 5 minute. Am amestecat cu carnea tocata si am condimentat cu sare , piper , busuioc , oregano dupa gust.

Am asezat foietajul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am pus amestecul de legume cu carne , iar peste am presarat mozzarella taiata tot cubulete. 

Am dat la cuptor incins la 180 gr cc 45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu piept de curcan si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Evantai cu legume si branzeturi