Ardei copt umplut cu branza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 16741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei gras,
  • felii de  branza sau cascaval,
  • oua,
  • pesmet,
  • faina,
  • susan ,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copt umplut cu branza:

Ardeii se coc ,se decojesc si se golesc de seminte, cu grija , sa ramana intregi.  In locul ramas gol se introduce cate o felie de branza sau cascaval.

Ouale se bat cu sare si  piper. Pesmetul se amesteca cu susan. Se trece fiecare ardei umplut cu branza prin faina, ou, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.  Se  scot pe hartie absorbanta.

Crocanti  la exterior si cu branza sau cascaval moale si topit la interior, vor avea cam acelasi efect de surpriza ca si dovleceii sandwich.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copt umplut cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Tortilla