Fiind in criza de timp si vroiam ceva dulce am icropit repede ceva ,nu este un dulce de sarbatoare dar este bun ,,,Am vrut sa fac ceva impletit si sa vedeti ce a iesit .
Am lasat foietajul la decongelat ,apoi am golit gemul din borcan si l-am amestecat cu pesmetul (ca sa nu curga din aluat la copt )
Apoi am intins foietajul, nu prea subtire, si l-am taiat in 8 bucati mai maricele.
Fiecare bucata am taiat-o fisiute pe lateral dar nu pina la capat (in asa fel sa le putem impleti ),am pus gemul, am impletit si le-am asezat intr-o tava tapetata cu hirtie de copt .
Am batut oul bine cu zaharul si ceva fin de la DELACO, apoi cu o pensula de silicon le-am uns si apoi le-am dat la cuptorul in prealabil incins la 180 grade.
Lasam pina se rumenesc .. Pofta buna!
1
Linga un ceai sau o cafea sunt foarte bune ..