Foietaj cu ciocolata amaruie

de Valclaudia in Dulciuri, 24 Iul 2016 | 3846 vizualizari

 

un desert rapid si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. aluat foietaj din comert
  • 100 gr. ciocolata amaruie
  • 2 linguri zahar pudra vanilat
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu ciocolata amaruie:

Aluatul foietaj se dezgheata complet.

Se scoate din folia in care este impachetat, se intinde pe masa de lucru, se taie cu ajutorul unui pinten in 30 patratele.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Tapetam tava cu hartie de copt.

Impartim ciocolata bucati, apoi fiecare bucatica o taiem in jumatate.

Asezam cate o bucatica de ciocolata pe fiecare patratica de aluat, apoi rulam strans ca la cornulete.

Oricum in timpul coptului, aluatul foietaj se umfla si nu-si vor pastra aceasta forma.

Dam tava la cuptor pentru 30minute.

Scoatem foietajul copt pe un platou, pudram cu zahar si lasam la racit inainte de servire.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ciocolata amaruie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

25.07.2016, 23:15

Super!

miki_a 1

26.07.2016, 10:14

Un desert foarte nimerit pentru mineeeee!

RuxyRux 1

31.07.2016, 22:49

Perfect...gand drag scumpa Val!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu caramel