Prajitura rapida cu capsuni si ceva pufos

de Irina in Dulciuri, 10 Mai 2015 | 4763 vizualizari

 

Excelenta pentru momentele in care trebuie sa faci ceva bun, repede. Prajitura rapida cu capsuni si ceva pufos se prepara in cel mult 30 de minute.

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort din supermarket
  • doua cutii de Branza Ceva pufos cu smantana Delaco
  • 250 g capsuni
  • o lingura mare plina cu smantana
  • 50 g zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapida cu capsuni si ceva pufos:

Am decupat din blatul de tort, cu un inel de 12 cm diametru, doua bucati.

Am pasat o mina de capsuni si le-am facut piure.

Am feliat capsunile ramase si le-am amestecat impreuna cu crema de branza, zaharul pudra si cu lingura de smantana.

Pe primul blat de tort am turnat 2 linguri de piure (astfel se si insiropeaza), dupa care am adaugat din belsug crema obtinuta mai sus.

Am pus deasupra al doilea blat, iarasi piure de capsuni si crema.

Apoi am tapetat micul tortulet cu restul de crema.

L-am lasat circa 15 minute sa se odihneasca la frigider, dupa care a fost savurat de Matei si de Ioana. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida cu capsuni si ceva pufos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni cu mere