Foietaj cu branza si masline

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2011 | 9086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj cu 2 suluri
  • 200 g masline umplute cu gogosar
  • 1 ou
  • 200 g cascaval
  • seminte de chimion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza si masline:

Foietajul taiat in patrate cu forma, in mijloc pui o maslina, in alte patrate pui un cubulet de cascaval, aduni colturile si strangi sa nu se desfaca la copt; pui aceste pachetele in tava cu hartie de copt, le ungi cu ou batut, deasupra pui seminte de chimion si dai la cuptor la foc mare pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]