Foietaj aromat cu capsuni

de Valclaudia in Dulciuri, 26 Aug 2014 | 3532 vizualizari

 

un desert rapid, crocant si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj din comert (400 gr.)
  • cca 200 gr. capsuni proaspeti sau congelati
  • cca 100 gr. zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj aromat cu capsuni:

Lasam aluatul sa se dezghete si sa ajunga la temperatura camerei.

Capsunile proaspete se curata de codite si se spala sub jet de apa rece.

Capsunile congelate se dezgheata.

Trecem capsunile prin robot cu 50 gr. zahar pudra.

Aluatul se portioneaza / decupeaza dupa preferinta, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt,apoi se unge cu sosul de fructe obtinut prin zdrobirea fructelor cu zaharul.

Dam tava la cuptor (preincalzit in prealabil) pentru 25 minute la 165-170 grade.

Scoatem tava din cuptor, pudram cu restul de zahar si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj aromat cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

28.08.2014, 12:12

Rocsi 1

29.08.2014, 20:54

Mmmm..

reisnaor_2006 1

31.08.2014, 16:59

un deliciu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite "Punguta cu doi bani"