Punem intr-o craticioara apa+ zahaul la foc mic si lasam sa fiarba cca 10 min.
Adaugam margarina, nuca,fulgii de migdale, stafidele si pudra de karob.
Lasam sa fiarba inca 5 minute.
La final adaugam fulgii de ovaz si aromele, luam vasul de pe foc si continuam sa amestecam cu lingura de lemn pana se mai racoreste crema obtinuta.
Punem cate 2 linguri (cu varf) de amestec pe o foaie lica, intindem uniform crema pe intreaga suprafata a foii, apoi asezam cea de-a doua foaie, punem iar crema, si repetam procedeul pana la foaia 5 pe care n-o mai ungem si peste care punem o tabla/tava pe care vom aseza o greutate sa se preseze foarte bine prajitura.
(eu am asezat o tava de cuptor in care am pus un bax sticle de apa).
Am lasat prajitura sub greutatea sticlelor pline cca 4-5 ore,apoi am portionat si servit bunatate de desert.
Pofta buna!