Foi de brick cu ton

de Catalina L in Ton, 17 Mar 2018 | 2793 vizualizari

 

Un antreu delicios si crocant rapid de facut.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/01/foi-de-brick-cu-ton.html

 

INGREDIENTE

  • 8-10 foi de brick
  • 1 conserva de ton natur 265 g
  • 1 morcov
  • 1 ceapa salota
  • 180 g ricotta
  • 1 ou
  • patrunjel
  • sare, piper, paprika
  • 10 rosii cherry
  • 30 g parmezan ras
  • 20 g de unt topit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de brick cu ton:

Curatati si dati morcovul pe razatoare.

Curatati si tocati marunt ceapa.

Scurgeti tonul.

Amestecati branza ricotta cu tonul, morcovul si ceapa salota.

Adaugati patrunjel tocat, sare , piper si paprika (dupa gustul dvs). Amestecati bine.

Taiati foile de brick in 2.

Puneti umplutura la un capat, deasupra o rosie cherry taiata in 2 si presarati un pic de parmezan.

Pliati- faceti 2 tururi pentru a forma un triunghi. 

Ungeti cu unt topit , presarati deasupra un pic de parmezan si dati la cuptor timp de 20 minute la 200°C .

Serviti-le calde cu o salata verde sau cu cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de brick cu ton" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu ton la cuptor