Se da sfacla pe razatoarea mare si se amesteca cu sare, piper, otetul balsamic, sucul de lamaie si uleiul, apoi se adauga patrunjelul tocat si branza feta si se amesteca pentru omogenizare.
Se presara sare, piper si cimbru pe bucata de steak si se gateste pe un gratar fierbinte cateva minute, intorcand-o des de pe o parte pe cealalata.
Se incalzeste foccacia in cuptor.
Se toaca ardeii copti si se amesteca cu patrunjelul, sare, piper, otet balsamic si uleiul de masline. Se aseaza bucata de steak deasupra si se lasa sa se odihneasca cateva minute.
Se taie focaccia longitudinal, se stropeste cu putin ulei de masline, se unge una din jumatati cu hrean si se aseaza rucola deasupra.
Se acopera steak-ul cu mixul de ardei copti, se feliaza, se aseaza pe focaccia, iar desupra se toarna restul de mix de ardei copti, impreuna cu sucul rezultat.
Se consuma imediat.