Am primit zilele trecute niste flori galbene frumoase de-mi venea sa le mananc, dar le-am pus in vaza si am incercat sa le reproduc din aluat de foietaj cu carne tocata si legume, rulate in felii de bacon.
Nu stiu ce ii va impresiona pe baieti, forma sau gustul :))
Legumele le-am curatat si tocat marunt si le-am inabusit putin in apa cu ulei, apoi am pus ciupercile scurse bine si tocate marunt, carnea tocata, am asezonat cu condimente si sare si am lasat pe foc pana s-au patruns toate bine.
Le-am ridicat de pe foc, le-am pus intr-o sita la scurs si le-am lasat la racit.
Feliile de bacon le-am pjajit putin pe o parte si pe alta in ulei si le-am pus si pe ele la scurs.
Am pus doua oua in amestecul de carne si legume, dupa racire si putin marar tocat.
Aluatul, decongelat l-am intins si l-am taiat in 8 patrate. L-am asezat in forme de briose, formand marginile in jos ca niste petale de floare, am pus feliile de bacon de jur imprejur si in mijloc amestecul de carne cu legume pana la baza formei. Am dat la cuptor la 180 grade, pentru 35 minute.
Se pot servi cu ketchup sau fara, dupa preferinte.
Eu deja stiu ca un baiat va manca cu ketchup si unul fara pentru ca ei de mici au vrut sa se diferentieze inclusiv prin preferintele culinare :))