Flori de dovlecel umplute

de epurasha2bb in Mancaruri de legume, 2 Aug 2010 | 6246 vizualizari

 

o reteta inspirata de pe net , ceva mai deosebit

 

INGREDIENTE

  • aprox 10 flori de dovlecei
  • 1 felie mai groasa de branza
  • 1 dovlecel mic de tot
  • 1 graunte de usturoi
  • sare
  • unt pt.uns tava
  • 1 rosie
  • patrunjel verde

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de dovlecel umplute:

Se culeg florile de dovlecei cu grija sa nu strivim petalele, se spala florile si apoi se indeparteaza cu grija pistilul.Se face un amestec de brazna rasa cu dovlecel ras si cu usturoi si patrunjel tocat.Se umplu florile cu acest amestec si se aseaza intr-o tavita mica unsa cu unt(eu am folosit tavita de silicon inimioara.

Se adauga deasupra feliute de rosie si se lasa la cuptorul preincins sa se rumeneasca.

Se servesc cu patrunjel verde deasupra si cu rosie alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovlecel umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei cu verdeturi si branza