Flori de ciocolata

de angyb in Dulciuri, 19 Ian 2012 | 13265 vizualizari

 

Trebuie sa pregatesc un tort pentru o petrecere surpriza asa ca azi am pregatit florile de ciocolata .O sa soseasca si tortul.

 

INGREDIENTE

  • 100g ciocolata alba
  • 1 lingura de miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de ciocolata:

Topiti ciocolata pe baie de abur .Cand este topita luati de pe foc si adaugati mierea ,amestecati bine pana cand se va desprinde de pe oala.

Puneti ciocolata intr-o folie alimentara si lasati-o la frigider cel putin 24 de ore.

Intindeti ciocolata intr-o folie de plastic astfel nu se lipeste si apoi taiati formele petalelor, apoi formati trandafiri.

Cum mi-a mai ramas ciocolata dupa ce am facut florile am facut si frunze si niste pahare de sampanie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (35)

angyb 1

23.01.2012, 13:54

ina

Aurelia 07_07 1

26.08.2012, 19:19

O adevarata arta

angyb 1

27.08.2012, 12:53

Multumesc ica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu model si crema de iaurt cu fructe de padure