Flori cu dulceata si "Ceva fin"

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2013 | 2591 vizualizari

 

DACA AM AVUT SUCCES CU CEVA SARAT,AM INCERCAT SI CEVA DULCE...SI FIN...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 1 cutie Ceva fin cu smantana
  • dulceata de rosii
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori cu dulceata si "Ceva fin":

- aluatul de placinta il lasi la dezghetat

- il intinzi pe masa de lucru si il ungi cu crema de branza,apoi il portionezi in patrate de 3*3 cm

- adaugi cate o lingurita de dulceata

- il impachetezi ca pe un plic,dar nu lipesti colturile prea vine

astfel incat atunci cand se coc sa se desfaca

- ungi patratelele cu ou batut

- dai la cuptor pentru 30 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Flori cu dulceata si "Ceva fin"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mamaliga cu branzeturi si oua fierte, la cuptor