Flan de dovlecel

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2011 | 3296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 200 g smantana
  • ulei
  • 1 ceapa
  • marar,
  • sare,
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flan de dovlecel:

Spalam dovleceii,ii dam pe razatoare ( cu sau far acoaja ). Calim ceapa tocata marunt intr-un strop de ulei,adaugam dovleceii si il lasam pe foc pana pana se evapora apa pe care o lasa,dupa care condimentam cu sare,piper dupa gust. Batem 2 oua,adaugam smantana,laptele si marar dupa gust. Le adaugam peste dovlecel si le amestecam toate impreuna. Le turnam intr-o forma unsa cu unt si le dam la cuptor cca 45 de minute,pana se leaga si primesc o crusta aurie.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Flan de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecel si cas