Flan cu ton, spanac si somon afumat

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2012 | 5584 vizualizari

COMENTARII (40)

RuxyRux 1

04.04.2012, 20:40

Panacris, multumesc

RuxyRux 1

04.04.2012, 20:40

Inisor...fac sa papam...puuup si multumesc

Sim0na 1

04.04.2012, 20:46

Super combinatie!!!

RuxyRux 1

04.04.2012, 20:47

Multumesc Simona

Miha 1

04.04.2012, 20:59

RuxyRux 1

04.04.2012, 21:01

Miha

mamaieelena 1

04.04.2012, 21:08

imi place reteta cred ca o sa incerc si eu bineanteles de sarbatori

RuxyRux 1

04.04.2012, 21:11

Mamaie puuup si sper sa iti placa

Bya Ralu 1

04.04.2012, 21:12

nu am mai papat asa ceva dar pare bun

RuxyRux 1

04.04.2012, 21:31

Multumesc Gurita...papa si ai sa vezi!

oana_pisicutza16 1

04.04.2012, 22:51

arata tare bine

jolygina 1

05.04.2012, 09:55

frumos

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 11:27

imi place

RuxyRux 1

05.04.2012, 21:06

Multumeeesc!

Panacris 1

15.04.2015, 17:15

Cum spuneam suppeerr iddeeeee! Mâine îi vine rândul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi in untura (cu snitel de pui)