File de salau cu rosii si capere

de Oana in Salau, 12 Noi 2011 | 7528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de salau proaspat
  • 2 rosii
  • 2 fire de ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri cu capere
  • zeama de la o lamaie
  • o legatura cu marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de salau cu rosii si capere:

Fileurile de salau se aseaza intr-un tava sau vas de iena mai inalt.

Rosiile se taie cubulete si se amesteca cu ceapa verde taiata rondele, usturoiul taiat fin sau dat pe razatoare, mararul tocat si caperele. Se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Nu gustati prea mult ca riscati sa mancati tot! este exagerat de bun :))

Acest amestec se toarna deasupra pestelui, se acopera tava cu folie si se introduce la cuptor 20 de minute.

Se serveste pestele alaturi de orez fiert si legume dupa gust. Eu am pregatit cateva buchetele de broccoli si cateva fire de sparanghel la abur, apoi le-am tras intr-o tigaie cu putin unt si usturoi maruntit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de salau cu rosii si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]