legumele sunt o minunatie, le mananci goale
Fileurile de peste se usuca in prosoape, se condimenteaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau la rece 1/2 ora. Ouale se bat bine, se amesteca cu cateva linguri de faina cernuta, sare si se subtiaza cu apa minerala sa iasa un aluat ca de clatite. Pestele se trece prin faina, aluat si pesmet. Se prajesc in ulei incalzit. Trebuie sa avem aceeasi cantitate din fiecare leguma si dupa ce le-am taiat le vom aseza in acelasi castron. Dovlecelul si vanata se taie cubulete de aceeasi dimensiune, ardeiul un pic mai mare pentru ca se gateste mai repede iar ceapa se taie in patru. Amestecam uleiul cu otetul, soia si cativa catei de usturoi pisati. Adaugam legumelor si cativa catei de usturoi cu tot cu manta, punem sosul peste, le amestecam si le dam la rece pentru o ora. Punem legumele pe o hartie de copt si dam la cuptor pentru 20 de minute dupa care amestecam in ele si le mai lasam vreo 30. Sunt foarte bune atat reci cat si calde