File de pastrav cu dovlecel, rosii si kapia

de Panacris in Pastrav, 17 Aug 2020 | 2929 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

17.08.2020, 21:41

Constelatialeu 1

17.08.2020, 22:08

De unde ai gasit pastrav kapiat ?

vasimur 1

17.08.2020, 22:20

Panacris 1

17.08.2020, 22:21

Cleme, am sursele mele! Doar sunt peștoaică!

RODIMUR 1

17.08.2020, 22:33

Ce bine arată...!

mihaelar63 1

17.08.2020, 23:46

Bag seama ca incerci diverse tactici sa-i faci curiosi pe zmeisori in privinta pestelui Urmatoarea miscare cred ca ar fi sa-i atragi cu un aruncator de flacari )

abstract01 1

18.08.2020, 00:03

este foarte buun

dantes 1

18.08.2020, 08:48

Interesant!

Panacris 1

18.08.2020, 10:15

Mihaela, nu-i rea ideea! ) Dar tot nu cred că-i pot convinge! )

Andra_Constantinescu 1

18.08.2020, 18:17

Bun bun!

Adi 1

18.08.2020, 20:34

Bun!

Rahela Velicu 1

19.08.2020, 11:03

Catalina L 1

19.08.2020, 17:40

minunat

Rocsi 1

21.08.2020, 19:42

Arata bine!

Gherca Daniela 1

27.08.2020, 18:12

Panacris 1

04.09.2020, 09:58

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la tava cu legume