Salata de peste cu maioneza

de Dana_Retetegg in Pangasius, 13 Dec 2010 | 6313 vizualizari

 

Cum la noi in casa exista un pofticios mare la peste, am format o traditie sa pregatesc peste (in orice forma si varianta) o data pe saptamana cel putin.
Saptamana aceasta a venit randul unei salate de peste cu maioneza si castraveciori acri.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr file de pangasius
  • 3 oua
  • ulei
  • mustar
  • sare
  • castraveti acrii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de peste cu maioneza:

Maioneza am pregatit-o din 2 galbenusuri fierte, 1 galbenus crud, mustar si ulei (aproximativ 200-250 gr maioneza). Pestele l-am fiert si l-am scurs, apoi l-am tocat marunt. Am tocat si castravetii. Ingredientele le-am amestecat impreuna intr-un bol. Am servit cu crackers.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

14.12.2010, 10:56

gustos si amuzant prezentata

Adinacarla 1

15.12.2010, 14:14

yam, yam...trebuie sa fac si eu.

Bucataras Medi 1

15.12.2010, 18:13

Si noi suntem mari mancatori de peste si cel putin o data pe saptamana,asa cum zici tu, o masa este cu peste...............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de peste cu susan