File de pangasius cu mamaliguta.

de Laly in Pangasius, 13 Iun 2010 | 8176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 bucati file de pangasius
  • faina
  • pesmet
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • 3-4 catei de usturoi
  • malai
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu mamaliguta.:

Se spala pestele si se sterge cu prosop de hartie absorbant.

Se pune faina si pesmetul pe o farfurie.Ouale se bat bine cu un praf de sare.

Se portioneaza pestele in marimea pe care o dorim.

Se pune uleiul la incins.Pestele se da prin faina,ou si apoi prin pesmet.Se  pune la prajit in uleiul bine incins.

Se lasa sa se rumeneasca bine pe ambele parti.

Cand este gata se pune pe un prosop din hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Se pune apa la fiert cu un praf de sare.Cand clocoteste se adauga o mana de malai.Se lasa sa fiarba putin,apoi se adauga malaiul in ploaie.Se lasa sa fiarba bine,mestecand in ea sa nu se lipeasca.Cand s-a fiert malaiul se adauga 1 lingura de ulei.Asa mamaliga capata un gust mai deosebit.Se rastoarna pe o farfurie sau pe un tocator.

Usturoiul se curata si se piseaza bine cu un praf de sare.Cand este bine pisat se adauga 2 linguri cu ulei si se mesteca bine pana devine ca o maioneza.

Pestele se serveste cald cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu mamaliguta." nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

nadina73 1

15.06.2010, 17:32

mia-i trimis si mie50 furculite pt o portie generoasa

Ubulika 1

18.06.2010, 11:24

pangasiusss...mor dupa el si multa lamaieeeeeee

housy 1

23.10.2010, 19:40

si eu vreaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
PANGASIUS CU CRUSTA MSM LA CUPTOR