Crap rumen

de mihaelar63 in Crap / Caras, 7 Apr 2013 | 14238 vizualizari

 

Nu trece saptamana si la noi este peste la masa. Cateodata chiar de doua ori pe saptamana. Peste proaspat pescuit!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 crap marisor [1.5 kg]
  • 5 gr sare
  • 2 linguri Ketchup
  • 3 linguri otet cu usturoi [se pune usturoiul la macerat in otet]
  • 1 lingurita piper cu lamaie
  • 50 gr slaninuta afumata sau bacon
  • 50ml ulei masline
  • rirdichi + salata verde [ ptr. decor ]
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap rumen:

Crapul se curata de solzi si intestine, se spala [capul l-am pus deoparte pentru ciorba].

Increstati pestele pe ambele parti cu cutitul ,taieturi paralele la 1 cm distanta .

Spalati-l cu otetul cu usturoi .

Ungeti pestele cu ketchup , sarati , piparati si puneti la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Pentru gust deasupra pestelui puneti cateva feliute de slaninuta afumata .

Tineti la cuptor aproximativ 30 minute pana devine rumen.

Serviti frumos garnisit cu legume proaspete .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap rumen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosu