File de dorada in sos de portocale si rozmarin, cu legume

de mirela0911 in Peste, 13 Dec 2020 | 4309 vizualizari

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

13.12.2020, 17:53

Buna dorada !!! Printre preferatele mele !!!
Si mai am eu o informatie secreta ca in familia voastra pestele si fructele de mare sunt foarte apreciate )

Constelatialeu 1

13.12.2020, 17:54

Mama ce fonfleuri se mananca la Inaltimea sa...

mirela0911 1

13.12.2020, 17:56

Da da, Miha, mai ales fructele de mare! ))

La Ancuta 1

13.12.2020, 18:00

Ce bine arata . Venim si noi la o portie

mirela0911 1

13.12.2020, 18:08

Cleme, pe o "rufa" de-a ta dau oricand la schimb!

mirela0911 1

13.12.2020, 18:13

Ancuta, va astept! Dar sa aduceti niste cornulete!

Adele 1

13.12.2020, 18:20

Bun

oanapl 1

13.12.2020, 19:18

Ce bunatate!

Ina 1

13.12.2020, 19:54

Adi 1

13.12.2020, 20:16

Bun!

Merisor 1

13.12.2020, 20:17

Ce combinație yummy!

MotanLaOale 1

13.12.2020, 21:14

laura_n 1

13.12.2020, 21:21

Cel mai gustos peste din pct meu de vedere.

abstract01 1

13.12.2020, 22:09

dantes 1

14.12.2020, 14:13

Bun!

Panacris 1

15.12.2020, 20:09

Bun, bun!

Rocsi 1

17.12.2020, 21:05

Super, i-ai dat aroma de sezon!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din piept de vita, cu legume