File de crap la drycooker cu pireu de legume

de marcela1979 in Crap / Caras, 24 Apr 2016 | 2274 vizualizari

 

Mai dietetic pentru mine .

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata file de crap 100 gr
  • sare
  • piper
  • 1/2 lgt ulei de masline
  • piure de legume: morcovi,telina ,cartof,dovlecel
  • 1/4 lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de crap la drycooker cu pireu de legume:

Piureul de legume l -am avut gata facut de ieri.Fileul de crap l-am uns cu ulei de masline ,l-am presarat cu sare si piper si l-am pus in drycooker la prajit.L- am intors o data si l-am lasat sa se patrunda bine.Cand a fost gata l-am servit alaturi de pireul de legume si lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de crap la drycooker cu pireu de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

24.04.2016, 14:01

Gherca Daniela 1

24.04.2016, 15:05

marcela1979 1

25.04.2016, 12:23

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor in sos de rosii