File de cod la cuptor

de Tabita _ in Peste, 29 Mar 2014 | 11786 vizualizari

 

O mancare foarte gustoasa si datorita balsamului.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati file de cod
  • ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod la cuptor:

Se decongeleaza pestele, daca e cazul.

Se pregateste un balsam din ulei de masline, sare si piper.

Se spala si se sterge pestele de apa.

Se pun fileurile intr-un vas termorezistent. 

Se adauga balsamul peste fileuri.

Se lasa 30-60 de minute, apoi se da vasul acoperit la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru 25-30 de minute pana se patrund. 

Se stropeste cu zeama de lamaie si se serveste!

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Am servit cu sos tzatziki.

2

Se pot adauga si alte condimente.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosu