File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte

de babi5 in Peste, 10 Noi 2013 | 7022 vizualizari

 

O mincare usoara si sanatoasa si atit ....,daca vreti sa va convingeti ca este asa la treaba ,,si nu sa va para rau

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de fileu de cod
  • ulei
  • citeva linguri de malai
  • sare
  • piper
  • putina vegeta
  • ulei
  • PENTRU MAMALIGA
  • 1 l apa
  • 14 linguri malai grisat
  • putina sare
  • miez de lapte Delaco
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte:

Se condimenteaza feliile de cod si se lasa 10 minute. Apoi intr-o tigaie punem uleiul la incins. Cand este bine incins, dam feliile de cod prin malaiul grisat si  le punem la prajit. Prajim pe ambele parti bine si asezam pe o hartie absorbanta. Cand terminam de prajit acoperim cu o folie de aluminiu.

Intre timp intr-o cratita de 1 litru punem la fiert apa cu putina sare. Cand clocoteste adaugam faina grisata in ploaie si amestecam continuu, sa nu faca cocoloase. Dupa fierbere udam putin formele de silicon si punem mamamliga in ele, lasand putin sa se raceasca mamaliga pentru a putea sa ia bine conturul formei.

Asezam pe un platou intins pestele, mamaliga si Miezul de lapte si cina este gata.

Pofta sa aveti!

TIPS-URI

1

O cina usoara, gustoasa si sanatoasa (fara calorii multe)

Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu somon afumat