File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte

de babi5 in Peste, 10 Noi 2013 | 7028 vizualizari

COMENTARII (36)

Dana_Retetegg 1

10.11.2013, 20:45

Lavinia 1

10.11.2013, 20:59

imi place mult pestele

mihaelar63 1

10.11.2013, 21:44

Pesteee!! Vreau si eu

nadea68 1

10.11.2013, 22:56

danakarin 1

11.11.2013, 01:53

Excelent!

babi5 1

11.11.2013, 21:11

mihaela63 iti da Babi Nelu meu dumnezeu sa-lodihneasca ii placea tare mult si imi zicea "Ticule este tare bun numai sa nu dea din coada "adica ii placea asa de mult ca era in stare sa-l manimce si crud

babi5 1

11.11.2013, 21:12

Bya ralu

babi5 1

11.11.2013, 21:13

Dana _Retetegg

babi5 1

11.11.2013, 21:14

nadea68

babi5 1

11.11.2013, 21:15

Lavinia

babi5 1

11.11.2013, 21:15

danakarin multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste cu mamaliguta in vas zepter si sos de iaurt cu miez de lapte