Ficateii se curata de pielite, se spala si se pun la fiert.
Cele 5 oua fierte se curata de coaja si se taie bucatele (eu am taiat bucatele mai mari pentru a evita sfaramarea lor).
Ceapa si usturoiul se spala si se taie marunt. Patrunjelul si mararul se curata de codite, se spala si se toaca marunt.
Cand sunt gata ficateii, se taie bucatele si se pun intr-un vas unde se amesteca cu ceapa, patrunjelul, usturoiul si mararul si cele 6 oua crude. Se adauga apoi, bucatile de oua fierte, se asezoneaza cu sare si piper si se amesteca cu grija pentru omogenizare.
Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si se da in cuptorul preincalzit, la 180-190 de grade C.
Se lasa la cuptor, pana cand se rumeneste usor la suprafata. Se lasa sa se raceasca si apoi se feliaza si se serveste.
Mai multe retete gasiti pe: http://www.stefyharnicutza.ro/