Ficatei si inimioare de pui la tigaie

de adasev12 in Ficat, 30 Oct 2010 | 17394 vizualizari

 

merg foarte bine cu mamaliguta...eu nu am facut ca barbatii mei nu prea-s amatori...

 

INGREDIENTE

  • 500gr ficatei cu inimi de pui
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lg ulei
  • patrunjel verde
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei si inimioare de pui la tigaie:

mai intai am lasat ficateii curatati in apa rece cam 2 ore, tot schimband apa

am tocat ceapa marunt si am pus-o in tigaie cu ulei pana s-a inmuiat, am adaugat ficateii si inimioarele si am lasat sub capac la foc mic pana s-au facut ficateii cam in proportie de 3 sferturi,  adaugand cate putina apa. apoi am pus sare si usturoiul dat pe razatoare, am mai lasat cateva minute se se intrepatrunda bine si am adaugat patrunjelul tocat. am oprit focul si am mai lasat cateva minute sub capac pana am servit. f bun si rapid.

P.S. incercati cu mamaliguta, merge foarte bine...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei si inimioare de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

01.11.2010, 14:13

chiar mi-ai facut pofta , eu nu am facut niciodata cu usturoi , am sa incerc

adasev12 1

01.11.2010, 16:59

miha, am vazut si eu la cineva din Moldova gatit asa si m-am gandit sa incerc si eu....e bun!

gaby_duceag 1

27.11.2010, 21:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pasare pane