Ficatei pane cu piure de cartofi

de Sidy in Ficat, 8 Feb 2011 | 4449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei
  • 700 g cartofi
  • 1-2 oua
  • 100g faina
  • 100 ml ulei
  • 1 linguta unt
  • 70 ml lapte
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei pane cu piure de cartofi:

Ficateii spalati se dau prin faina, ouale batute bine si apoi se frig in uleiul bine incins.

Cartofii se curata se spala si se taie cubulete apoi se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata fierti se rastoarna apa de pe ei, se adauga untul si se mixeaza bine adaugandu-se la sfarsit laptele. Ficateii se servesc calzi alaturi de piureul de cartofi si salata, dar se sareaza numai in momentul servirii.

Pofta mare !  

TIPS-URI

1

Ficateii se sareaza numai in momentul servirii pentru a evita ubtareirea lor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei pane cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

vanilla 1

08.02.2011, 14:01

cum facem sa aterizeze o portie din asta la mine????

mamaieelena 1

08.02.2011, 15:14

Sidy 1

08.02.2011, 19:26

Vanilla...simplu de tot ca tu locuiesti aproape de mine...
Te astept

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu marar